Over A.L. Real Estate

Erkend vastgoedkantoor

Het verhaal achter A.L. Real Estate

A.L. Real Estate is een vastgoedkantoor gevestigd in Kerkom (Boutersem) opgericht door Lize Achten, die een passie heeft voor vastgoed. Lize opende in 2019 haar eigen vastgoedkantoor nadat ze enkele jaren ervaring heeft opgedaan als erkend vastgoedmakelaar in de regio Leuven.

De naam A.L. Real Estate is ontstaan door de initialen van de oprichtster, Lize Achten, te nemen.

Lize heeft een bachelordiploma vastgoed op zak dat ze behaalde aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen. Verder is ze ook gepassioneerd door interieur en heeft ze een opleiding interieurstyling gevolgd. Ze schoolt zich meermaals per jaar bij zodat ze op de hoogte blijft van nieuwe wetgevingen en trends.  

A.L. Real Estate is een erkend vastgoedkantoor dat je met hart en ziel wilt begeleiden. Klanttevredenheid, professionaliteit en expertise staan dan ook centraal tijdens de samenwerking. 

Lize van A.L. Real Estate vindt een klantgerichte en persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Zij begeleidt de klanten van A tot Z en is het vaste aanspreekpunt. Een uitstekende service, correct geïnformeerd worden en een heldere communicatie zijn dan ook van groot belang.

Vervolgens is expertise in de vastgoedsector een must. A.L. Real Estate is vooral actief in de regio rond Leuven & Boutersem en heeft daarom een zéér grondige kennis van deze markt. Als erkend vastgoedmakelaar heeft Lize de knowhow en de ervaring om kopers en verkopers, huurders en verhuurders bij elkaar te brengen en alle dossiers nauwkeurig en correct af te werken.

Tot slot wilt A.L. Real Estate steeds een maximaal resultaat behalen. Lize staat als jonge zaakvoerder klaar voor haar klanten en is zeer gedreven. U bent steeds welkom voor een gezellige babbel en een lekker kopje koffie. Lize staat ter beschikking voor al uw vragen en heeft een flexibele agenda.

Kortom, u kan bij A.L. Real Estate terecht voor AL uw vastgoed.

Ik kijk er alvast naar uit u te mogen ontmoeten!

Lize 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Verkopen

Klaar om uw woning samen te verkopen? Vertrouw op een vastgoedexpert.


Verhuren

Wilt u uw eigendom zonder zorgen verhuren? Lees hoe wij u kunnen helpen bij de verhuur.

Vastgoed-
styling

De positieve elementen van uw pand extra in de verf zetten? Neem dan nu contact op.


Plaats-
beschrijving

Wenst u een objectieve plaatsbeschrijving voor uw onroerend goed? A.L. Real Estate helpt u hier graag mee.