Bouwgrond voor open bebouwing te Ottenburg

Tommestraat 20
VERKOCHT

NVT

NVT

1150 m²

EPC NVT

In Ottenburg, deelgemeente van Huldenberg, kan je deze mooie bouwgrond van 11a50ca terugvinden. De bouwgrond is uitstekend goed gelegen in een groene omgeving, maar toch vlakbij het centrum van Ottenburg op 300 m van school, bank, bakker, Spar,.. Gegarandeerd aangenaam en ruim wonen!

De bouwgrond leent zich voor een ruime, open bebouwing. Er werd een ontwerp opgemaakt door architect Thomas Goddyn waarvoor er een gunstig stedenbouwkundig attest werd afgeleverd door de gemeente. Dit attest is indicatief en geldt niet als vergunning. De 3D-tekeningen van deze woning zijn dan ook ter indicatie om aan te tonen wat de mogelijkheden zijn met deze bouwgrond. U kan verder aan de slag met dit voorontwerp of het aanpassen naar uw smaak, budget en indeling.

Voorschriften: open bebouwing, eengezinswoning, gelegen in woongebied met landelijk karakter. Min 3 m van de perceelsgrenzen blijven en 4 m van de linker perceelsgrens om het recht op uitweg te kunnen garanderen voor de achtergelegen percelen. Bouwdiepte gelijkvloers max. 15 m en 12 m op het verdiep. Mogelijkheid plat of hellend dak.

Verder heeft u de mogelijkheid om het achtergelegen perceel van 21a50ca (agrarisch gebied) aan te kopen voor een prijs van 10.000 euro.

Kortom deze bouwgrond is ideaal voor het bouwen van een ruime gezinswoning in een groene omgeving. Heeft u interesse of wenst u graag meer bijkomende informatie en plannen van deze bouwgrond? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen: 0478/95.30.94 of lize@alrealestate.be en start vandaag nog met het ontwerpen van uw droomwoning!

Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan hier een kijkje naar onze andere panden te koop!

Algemeen

Bouwjaar
Type bebouwing
Open
Grondoppervlakte
1150 m²
Woonoppervlakte
Aantal slaapkamers
NVT
Aantal badkamers
NVT
Aantal WC’s
NVT
Kelder
Tuin
Zuidwest georiënteerd
Verwarming
nvt: Niet van toepassing
EPC Waarde
NVT
Kadastraal inkomen
Bodemattest
Geen risicogrond
Watertoets
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Elektrische keuring
Niet conform AREI
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter

Locatie

Omgeving
Groen
Afstand tot winkel
300
Afstand tot school
300
Afstand tot openbaar vervoer
150
Lize Achten
Zaakvoerder
lize@alrealestate.be
0478 95 30 94
Contacteer ons voor meer informatie over dit pand: